Tattoo

Beste Tattoo Artist Cursussen – Een overzicht van de beste online cursussen in 2022

In-person workshops over het worden van een Tattoo Artist kosten overal van 1000$ tot 5000$.

Online cursussen zijn veel goedkoper, met prijzen variërend van 20$ tot 3000$. Gezien de huidige pandemie, zijn veel mensen wenden tot hen, omdat de planning is volledig flexibel.

Om je te helpen de ideale cursus voor jou te kiezen, hebben we een lijst samengesteld met de beste online cursussen over hoe je een Tattoo Artist kan worden. Al deze cursussen zijn bijgewerkt en beschikbaar in 2022.

Hou in gedachten dat de beste cursus degene is binnen UW budget en die het best UW behoeften dekt.Tatoeëren 101
tatoeëren 101 voorpagina
Prijs
597$ voor levenslange toegang of $59/maand voor 12 maanden. Als u besluit om maandelijks te betalen, kunt u op elk moment opzeggen.

Instructeur
Nathan Molenaar, Brandon Over, en Jay Haussman

Over de cursus
Deze cursus is het meest complete tattoo leerprogramma op het internet, omdat het je in een paar maanden van complete beginner tot een professionele tattoo artiest kan brengen.

Naast het tatoeëren leer je ook over hygiëne en het correct inrichten van je werkplek, het tekenen van tattoo ontwerpen en het maken van sjablonen voor elke stijl, marketing om je carrière op te bouwen, en nog veel meer. Je kunt elke les in je eigen tempo volgen en je voortgang gemakkelijk opslaan.

Het programma geeft je ook toegang tot een ondersteunende online community. Je krijgt directe toegang tot een team van tattoo artiesten om vragen te stellen en persoonlijke feedback te ontvangen terwijl je samenwerkt met andere opkomende artiesten.

Bovendien krijg je gratis, levenslange toegang tot Tattooing 101’s 30-Day Flash Challenge (om je portfolio op te bouwen), hun bibliotheek van opgenomen interviews met tattoo artiesten van over de hele wereld, en wekelijkse vraag en antwoord gesprekken met hun team van tattoo instructeurs.

Tattooing 101 biedt ook een studio partnerschap programma om afgestudeerde studenten te helpen werk te krijgen in shops nadat ze de cursus hebben afgerond.